Особливості опалення виробничих приміщень - Федорець, Ігор (КНУБА, 2024)
У роботі проаналізовано вплив різних факторів, в тому числі тепловологісного режиму експлуатації та змінного режиму використання приміщень, на вибір виду та будови системи опалення промислової будівлі. Розглянуто шляхи підвищення енергоефективності внутрішнього теплопостачання приміщень виробничого цеху, зокрема при застосуванні комбінованих систем опалення.
Keywords: комбінована система опалення; змінний режим використання приміщень; енергоефективність внутрішнього теплопостачання; 697