Імпульсний гідравлічний привод виконавчих механізмів будівельних машин - Пелевін, Л.Є.; Рашківський, В.П. (КНУБА, 2001)
Одним з шляхів інтенсифікації розробки будівельних матеріалів є використання машин безперервної дії побудованих на принципах динамічного руйнування та хвильової теорії деформації.
Keywords: регулювання гідроприводу; варіація сил опору; силові приводи; імпульсні приводи