Цивільний захист : методичні рекомендації - Цапко, Юрій Володимирович; Касьянова, Оксана Миколаївна; Негрій, Тетяна Олександрівна; Ковальова, Анастасія Володимирівна; Корінний, Володимир Ілліч (КНУБА, 2026)
Містить методичні вказівки з оцінки хімічної обстановки у разі виникнення аварійних ситуацій на об’єктах цивільного захисту та оцінці інженерної та пожежної обстановки під час аварії на вибухопожежонебезпечних об’єктах. Розглянуто методи та засоби оцінки обстановки, загальні положення, завдання та послідовність виконання робіт у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання, усіх спеціальностей, денної та заочної форм навчання.
Keywords: захист цивільний; 684.816.3