Дослідження дерев’яної арки таврового перерізу на металозубчастих пластинах - Демчина, Б. Г.; Сурмай, М. І.; Шидловський, Я. М. (КНУБА, 2017)
Наведено результати експериментальних досліджень роботи дерев’яної арки таврового перерізу на металозубчатих пластинах та порівняння її роботи з аналогічною аркою прямокутного перерізу.
Исследование деревянной арки таврового сечения на металозубчатых пластинах
Research of wooden t-section arch on metal plates
Keywords: дощата арка; дерев’яні конструкції; методика випробувань; 624.011.2