Урбаністичний простір міст - основа формування трудових локацій міста - Свобода, Д. Г. (КНУБА, 2015)
У статті розглядаються проблеми, пов’язані з розташуванням та розміщенням трудових локацій міста в урбаністичному просторі.
Keywords: трудові локації міста; функції міського середовища; просторові моделі творення міст