Методи алгебр Лі для диференціальних рівнянь в частинних похідних параболічного типу - Бондаренко, Н. В. (КНУБА, 2018)
Розглядається алгебраїчний метод розв’язку задачі Коші деякого класу диференціальних рівнянь в частинних похідних параболічного типу. Продемонстровано застосування алгебр Лі для розв’язку часткового випадку лінійного диференціального рівняння в частинних похідних другого порядку.
Методы алгебр Ли для диференциальних уравнений в частных производных параболического типа
LIE ALGEBRAIC METHODS FOR PARTIAL DIFFERENTIAL EQUATIONS OF PARABOLIC TYPE
Keywords: лінійне диференціальне рівняння в частинних похідних; алгебра Лі; розв’язна алгебра Лі; линейное дифференциальное уравнение в частных производных; алгебра Ли; разрешимая алгебра Ли; linear partial differential equation; Lie algebra; solvable Lie algebra; 517.955