Вдосконалення структурно-технологічного контенту в проектах біосферосумісного будівництва - Чернишев, Денис Олегович; Дружинін, Максим Андрійович (КНУБА, 2018)
Реалізація перспектив біосферосумісного будівництва в контексті його організації гальмується відсутністю належних методологічних, науково-теоретичних та прикладних розробок. Тому, створення інструментарію організації будівництва для методологічного обґрунтування та прикладного супровіду «проектів будівництва на засадах біосферного сумісництва» у форматі вітчизняного будівельного девелопменту є актуальною проблемою, що потребує вирішення.
Keywords: біосферосумісне будівництво; будівельний девелопмент; теорія 3P «принцип триєдності» - Profit, People, Planet; корпоративна соціальна відповідальність (КСВ)