Особливості формування житла для вимушених переселенців зони АТО - Авдєєва, М. С.; Капліна, А. Б. (КНУБА, 2015)
Розглянуто досвід швидкого реагування (після Чорнобильської катастрофи) - проведення проектування та будівництва житла для переселенців з метою впровадження його в існуючих умовах а також використання сучасних модульних будинків.
Keywords: модульне житло; переселенці; Чорнобильська програма; архітектурно-планувальні рішення; 332.832.22-058.64