Оцінка енергоємності процесу подрібнення будівельних матеріалів - Назаренко, І. І.; Міщук, Є. О. (КНУБА, 2012)
Робота присвячена розгляду питомих витрат енергії на одиницю отриманої продукції в дробильних машинах. З метою рішення проблеми зменшення енерговитрат при подрібненні, здійснено аналіз енергетичних законів та визначення передумов для подальшого дослідження.
Keywords: дробарка; енерговитрати; напруження на площадці