Досвід реконструкції шкільних будівель І-ІІ періодів індустріалізації (1955-початок 70-х рр..) на прикладі м. Києва - Розумний, С. В.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
У статті в узагальненому вигляді систематизовано досвід реконструкції шкільних будівель І – ІІ періодів індустріального періоду у будівництві.
Keywords: індустріалізація; реконструкція; шкільні будівлі; типові серії; блок-прибудова; индустриализация; реконструкция; школьные здания; типовые серии; блок-пристройка; industrialization; rennovation; school buildings; typical series; a block extension