Експериментально-теоретичніі дослідження приопорних ділянок монолітних залізобетонних балок з криволінійною попередньо-напруженою арматурою - Козак, О. В.; Журавський, О. Д. (КНУБА, 2016)
Наведені результати експериментально-теоретичних досліджень міцності похилих перерізів монолітних нерозрізних балок з напружуваною (без зчеплення з бетоном) криволінійною арматурою з натягом на бетон.
Keywords: міцність; похилі перерізи; пост-напруження; без зчеплення; strength; shear; post-tensioning; without adhesion