Розрахунок балки-стінки методом “прямих” - Станкевич, А. М.; Левківський, Д. В.; Тімофєєв, А. С. (КНУБА, 2013)
Розглядається методика визначення напружено-деформованого стану балки-стінки за допомогою комбінації метода «прямих» та проекційного метода Бубнова-Гальоркіна-Петрова. Для чисельного розв’язання редукованих рівнянь задачі застосовують метод дискретної ортогоналізації С.К.Годунова. На прикладі показано збіжність отриманих результатів з методом скінченних елементів.
Keywords: напружено-деформований стан; балка-стінка; метод "прямих"; метод Бубнова-Гальоркіна-Петрова; метод скінченних елементів