Проект організації благоустрою території мікрорайону центр в межах вулиць 16-го липня, Драгоманова, Андрія Нечипорука, у м. Рівне - Сокур В. С. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Проектні рішення базуються на ідеї створення гармонійного простору для мешканців різного віку й потреб, де поєднуються зручні транспортні зв’язки, упорядковані паркомісця, спортивні та рекреаційні зони, оновлена система озеленення та продумана інфраструктура для щоденного користування. Особлива увага у роботі приділяється формуванню безпечного та психологічно комфортного середовища в умовах сучасних викликів, включно з воєнною загрозою та зростаючою необхідністю розвитку системи цивільного захисту на рівні громади.
Keywords: проект організації благоустрою