Застосування ситуаційного аналізу до реалізації програм реновації міських територій - Дружинін, Максим Андрійович (КНУБА, 2019)
Для оцінки фінансово-економічного стану підприємств водопровідно-каналізаційного господарства (ВКГ) та виявлення проблем використання ними ресурсного потенціалу досліджені різні за виробничими масштабами і умовами водозабезпечення підприємства ВКГ
Keywords: фінансово-економічного стан підприємства; водопровідно-каналізаційне господарство (ВКГ); 628.1/.2:658.152