Сучасні методологічні напрямки формування ефективної стратегії розвитку підприємства - Бондар О. А. (КНУБА, 2015)
Обґрунтовується необхідність методологічної доцільності аналізу для визначення стратегії розвитку підприємства, як елементу макроекономічної моделі розвитку держави, в контексті формування алгоритму конкретних процедур та етапів, що визначається алгоритмом та залежить від економічної бази та ресурсного потенціалу підприємства.
Keywords: макроекономічна модель розвитку; потенціал; стратегія; кваліметричні процедури; прикладна геометрія; економічні методи; macroeconomic model of development potential; strategy; qualimetric procedures; applied geometry; economic methods