До питання архітектурно-просторових змін закладів вищої освіти - Король, Ю. В. (КНУБА, 2010)
розглядаються питання сучасних функціональних процесів, що протікають в середовищі закладів вищої архітектурної освіти, та їх вплив на формування архітектурно-просторової структури на її різних ієрархічних рівнях (робоче місце студента, аудиторія, будівля).
Keywords: модернізація; болонський процес; технологічний потенціал; класи комп’ютерні; системи аудіовізуальні