Інсоляція територій як еколого-орієнтована норма якості міського середовища - Устінова, Ірина Ігорівна (КНУБА, 2008)
Інсоляція територій житлової забудови розглянута в аспекті еколого- орієнтованої норми якості середовища сучасного міста.
Keywords: інсоляція; норма інсоляції; щільність забудови; щільність населення; забудова міських територій