Ділове спілкування і протокол: фаховий лексичний мінімум : для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» усіх спеціальностей - Сметанська, Марія Іванівна; Маковій, Марія Григорівна; Рєпіна, Ірина Юріївна; Плотнікова, Людмила Федорівна; Жовнір, Ольга Миколаївна (ЦП «КОМПРИНТ», 2024)
Містить фаховий лексичний мінімум з метою підготовки до модульного контролю з курсу «Ділове спілкування і протокол». Призначено для здобувачів ступеня вищої освіти усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: спілкування ділове; 808