Теоретичні аспекти проектування внутрішніх геометричних параметрів енергоефективних стінових блоків - Лєщенко, В. П.; Плоский, В. О.; Скочко, В. І. (КНУБА, 2018)
У роботі розкриваються основні ідеї підбору оптимальних топологічної конфігурації та геометричних параметрів внутрішніх матеріальних перегородок та пустот енергоефективних багатопустотних стінових блоків. Проблема розглядається з точки зору мінімізації тепловтрат за рахунок трансмісійного переносу теплової енергії через матеріальні перегородки від внутрішніх приміщень будівлі до зовнішнього середовища.
Keywords: енергоефективні стінові блоки; геометричні моделі