Дослідження рівня надійності засобів механізації в умовах її реального використання - Назаренко, Іван Іванович; Шаляпіна, Т. С. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена визначенню рівня надійності комплекту засобів механізації на основі критерію максимального прибутку для технології укладання бетонної суміші в опалубку.
Keywords: критерій максимального прибутку; надійність; бетонна суміш