Металополімерний матеріал на текстильній основі для захисту від електромагнітних впливів - Панова, О.В.; Халмурадов, Б.Д.; Ходаковський, О.В.; Азнаурян, І.О. (КНУБА, 2019)
Розроблений та випробуваний захисний матеріал можливо використовувати як засіб колективного захисту (облицювання стін, ізоляція джерел електромагнітних полів) так і для виробництва засобів індивідуального захисту. Для цього з даного матеріалу виготовляються спеціальні вставки у конструкційні елементи одягу, що дозволяє зберегти захисні властивості під час експлуатації, прання та хімічної чистки одягу.
Keywords: екранування; захисні властивості; електромагнітне поле; електромагнітне випромінювання