Створення безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю до будівель і споруд: перспективи законодавчого забезпечення - Сіверський, Олександр Вікторович (КНУБА, 2017)
Люди з інвалідністю – повноцінні члени суспільства, які потребують державної допомоги та суспільної поваги і розуміння їх особливих проблем. На сьогодні в Україні склалася складна ситуація зі створенням безперешкодного середовища для осіб з інвалідністю. Необхідність розв’язання цього питання посилюється тим, що внаслідок проведення антитерористичної операції в країні збільшується чисельність людей з порушеннями опорно-рухового апарату та зору.
Keywords: люди з інвалідністю; безперешкодне середовище; права осіб з інвалідністю; державні будівельні норми; законодавче забезпечення; 725-05:364