Теоретичні дослідження руху віброустановки з вертикальним розташуванням збудників коливань - Назаренко, І. І.; Корнійчук, Б. В. (КНУБА, 2009)
Існує низка залізобетонних виробів, які ефективно виготовляти, розташовуючи їх вертикально. До таких виробів відносяться залізобетонні труби, кільця і т.п. Дослідженням руху таких віброустановок присвячено ряд робіт [1 – 3], де сформульовані напрямки розвитку подібних вібросистем. Тому робота, що направлена на вдосконалення теорії робочого процесу є актуальною.
Keywords: теоретичне дослідження; вертикальне розташування; збудники коливань