Алгебраїчні методи розв'язання оптимізаційної задачі по територіальному плануванню лісових насаджень - Бондаренко, Наталія В'ячеславівна (КНУБА, 2012)
Розглядаються математичні моделі, пов’язані із оптимізаційними задачами по територіальному планування лісових насаджень з багатьма породами дерев, та алгебраїчні методи їх розв’язання.
Keywords: територіальне планування; лісові насадження; оптимізаційні задачі; невід’ємні матриці; территориальное планирование; лесные насаждения; оптимизационные задачи; неотрицательные матрицы; territory planning; forest planting; optimization problems; nonnegative matrices