Гипотетическое будущее спальных районов восточной Европы на примере «городских гетто» западной Европы - Гусева, А. Л. (КНУБА, 2015)
У статті розглянуті основні варіанти майбутнього спальних районів Східної Європи, у порівнянні зі спальними районами Західної Європи. Виявлено можливі шляхи розвитку спальних районів у Східній Європі.
Keywords: спальний район; багатоквартирний будинок; мікрорайон; поствоєнні споруди; соціальне житло; західноєвропейські «міські гетто»; 728:711.5