Дослідження гідродинаміки течії в’язкої рідини в замкненому контурі апаратів напірної флотації - Мовчан, С. І. (КНУБА, 2017)
З використанням математичного апарату розглянуто закономірності та обґрунтовано умови руху водного потоку у вертикальній площині в замкненому контурі апаратів напірної флотації, які визначають ефективність роботи водоочисного обладнання систем оборотного водопостачання промислових підприємств.
Keywords: водний потік; замкнений контур; апарати електрофлотокоагуляції; напірна флотація; дифузія; оборотне водопостачання; рух рідини; водный поток; замкнутый контур; аппараты электрофлотокоагуляции; напорная флотация; диффузия; оборотное водоснабжение; движение жидкости; water flow; closed loop; electrophotocoagulation devices; pressure flotation; diffusion; circulating water supply; fluid motion; УДК 628.1