Принципи розташування навчально-виховних комплексів в житловій забудові - Гомон, О. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто розташування навчально-виховного комплексу «Дитячий садок – початкова школа» (НВК) в структурі житлової забудови, визначено основну номенклатуру типів будівель навчально-виховних комплексів для міського будівництва, санітарні розриви між спорудами та іншими об’єктами.
Keywords: житлова забудова; мікрорайон; радіус обслуговування; міське будівництво; санітарні розриви; дитячий садок; початкова школа; навчально-виховний комплекс; residential development; neighborhood; service radius; urban construction; sanitary breaks; kindergarten; primary school; educational complex "Kindergarten-primary school"