Класифікація покриттів в галузі містобудівного застосування - Бакун, К. С. (КНУБА, 2017)
Розглянуті види покриттів в залежності від конструктивних рішень будівлі, розроблена класифікація геометричних форм та можливість їх подальшого застосування в містобудівній галузі.
Классификация покрытий в области градостроительного применения
Roof’s Classification In Urban Planning Application
Keywords: покриття; покрівля; неексплуатоване покриття; експлуатоване покриття; покриття-тераса; покриття-паркінг; «зелене» покриття; покрытия; кровля; неэксплуатируемое покрытие; эксплуатируемое покрытие; покрытие-паркинг; покрытие-терраса; «зеленое» покрытие; housetop; non- exploited roof; exploited roof; roof-terrace; roof-parking; "green" roof; roof; 69.024:711.168