Експериментальне дослідження поліетиленового водонагрівача - Степанов, М. В.; Росковшенко, Ю. К.; Дзюбенко, В. Г. (ЗАТ "Віпол", 2003)
Наведені результати експериментальних досліджень поліетиленового теплообмінника та емпіричні формули для визначення коефіцієнта тепловіддачі при ламінарному русі води
Keywords: плівковий теплообмінник; поліетиленовий теплообмінник; коефіцієнт тепловіддачі; ламінарний рух