Сучасні проблеми викладання дисципліни – іноземна (англійська) мова - Марченко, Світлана Іванівна; Дубина, Наталія Анатоліївна (Ліра-К, 2025)
У сучасному світі англійська мова є не тільки засобом спілкування між людьми різних національностей, але й важливим інструментом для здобуття знань, ведення бізнесу та досягнення професійного успіху. Тому викладання іноземної мови, зокрема англійської, займає вагоме місце в освітніх програмах різних країн. Однак у процесі навчання виникають численні проблеми, які можуть впливати на ефективність засвоєння мови студентами.
Keywords: викладання; проблеми викладання; дисципліна; іноземна (англійська) мова; 378.147:802.0