Особливості усвідомлення студентами ВНЗ мети фізичного виховання - Киселевська, Світлана Михайлівна (My University, 2020)
Метою дослідження було визначення умов і вікової динаміки у студентів 1 курсу, уявлень щодо здоров'я та їх впливу на ставлення до фізичного виховання.
Keywords: студент, ВНЗ; фізичне виховання