Фактори, що впливають на формування та примагістральних територій кільцевих доріг - Щедра, М. В. (КНУБА, 2015)
Розглядаються фактори, що впливають на функціонально-планувальну та архітектурно-просторову організацію примагістральних територій кільцевих доріг. Виділено та розглянуто основні групи цих факторів: соціально-економічні, природно-кліматичні, інженерно-технічні та естетичні.
Keywords: фактори; примагістральна територія; кільцева дорога; факторы; примагистральные территории; кольцевая дорога; factors; the territories along highway; ring road; 625.711.816