Транспортне макромоделювання : методичні вказівки - Осетрін, Микола Миколайович; Тарасюк, Володимир Петрович; Беспалов, Дмитро Олександрович (КНУБА, 2026)
Містять основні рекомендації з використання інструменту транспортного моделювання для оцінки ефективності прийняття містобудівних рішень. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньо-професійною та освітньо-науковою програмою «Міське будівництво і господарство».
Keywords: макромоделювання; 711