Проектування соціально орієнтованого житлового середовища як черговий крок розвитку житлової забудови сучасних міст - Поперечна, О.О. (КНУБА, 2012)
Стаття присвячена актуальності проектування соціально орієнтованих житлових утворень у містах України.
Keywords: соціальна група; соціально орієнтоване житлове утворення; 711.582