Сучасний погляд на багатоквартирне житло в аспектах структурно-логічної ієрархічної класифікації та оціночних пріоритетів громадського попиту - Книш, В. І.; Буравченко, С. Г. (КНУБА, 2016)
В статті розглянуті та прокоментовані структурно-логічні схеми ієрархічної класифікації багатоквартирного житла (БЖ) Теоретично доведена доцільність використання системи в 12 АМО-пазлів, для оцінки пріоритетів впливовості складових елементів, в межах визначеної ієрархії, та графо-матричного оцінювання їх показників.
Keywords: багатоквартирне житло (БЖ); сучасний об'єкт нерухомості (СОН); роздрібно-гуртовий товар (РГТ); структура приватного використання (СПВ); простір публічного використання (ППВ); ієрархія; класифікація; попит; граф; матриця інцидентності; многоквартирное жилье; современный объект недвижимости (СОН); рознично-оптовый товар (РОТ); структура частного использования; пространство публичного использования; иерархия; классификация; спрос; граф; матрица инцидентности; apartment building; modern object of the real estate; retail-wholesale commodity; structure of the private use; space of the public use; hierarchy; classification; demand; graph; incidence matrix; 728; 721.021; 728.1.051