Удосконалення визначення якості інвестиційно-будівельного проекту - Балдук, Георгій Павлович (КНУБА, 2018)
Кінцевий продукт інвестиційно-будівельних проектів (ІБТ) не завжди задовольняє очікування зацікавлених сторін. Актуальність проблеми удосконалення визначення якості ІБП пов`язана з тим, що на сьогодні немає чітко сформульованого визначення «якості» саме для ІБП. Проаналізовано особливості формування якості ІБП. Отримані результати є вельми актуальними при плануванні ІБП, тому що вони надають можливість удосконалити процеси управління якістю ІБП й тим саме підняти його потенційну успішність.
Keywords: успішності; якість; Bal-індекс; інвестиційно-будівельні проекти; критерій; 69.003:658.152