Методи прогнозування розвитку системи обслуговування в сільській місцевості - Огоньок, В. О. (КНУБА, 2010)
Здійснено комплексний підхід до вирішення питання прогнозу кількості об’єктів обслуговування та їх розміщення в системі сільського розселення. Запропонована методика включає визначення потреби в місцях обслуговування в районі (області) та по окремих населених пунктах з розподіленням та видами обслуговування на перспективу на основі врахування рухомості населення та особливостей функціонування об’єктів.
Keywords: методи прогнозування; функціонування об’єктів; 711.455; 728.6