Енергоефективність при реновації історичних будівель на прикладі Новичівського вальцевого млина - Козеренко, Марта; Недолужко, Юлія (КНУБА, 2024)
Підвищення енергоефективності старих будівель потрібне не лише задля зменшення впливу на довкілля, але й для покращення комфорту користувачів. Пояснено потребу в комплексному підході при відновленні старих будівель. Наведено можливі заходи для підвищення енергоефективності для Новичівського вальцевого млина.
Keywords: сталість навколишнього середовища; реконструкція; енергоефективність; комплексний підхід; генерація енергії; пам’ятки; оцінка впливу; 72.025.4:620.9