Оперативний маркетинг в умовах кризи: адаптація українських компаній до економічних викликів (на прикладі ТОВ «АТБ-Маркет») - Золотаренко, Олександра; Максютенко, Ірина (КНУБА, 2025)
Сучасний бізнес-середовище стає дедалі більш нестабільним через глобальні економічні кризи, воєнні конфлікти, інфляційні коливання та зміни споживчої поведінки. В таких умовах компанії змушені оперативно адаптувати свої маркетингові стратегії, щоб зберегти конкурентоспроможність та підтримати рівень продажів. Одним із яскравих прикладів адаптації в умовах кризи є діяльність ТОВ «АТБ-Маркет» ‒ найбільшої мережі роздрібної торгівлі в Україні. Компанія змогла швидко перебудувати свої бізнес-процеси, впровадити ефективні маркетингові рішення та забезпечити стабільність постачання товарів навіть в умовах серйозних економічних викликів.
Keywords: оперативний маркетинг; криза; адаптація; українські компанії; економічні виклики; ТОВ «АТБ-Маркет»