Процес об'єднання територіальних громад на Волині у 2017 році - Малиновський, Валентин Ярославович (Бескиди, 2017)
Станом на 1.10.2017 р. в Україні створено 614 об'єднаних територіальних громад ( далі - ОТГ ), з яких у 201 ОТГ 29 жовтня 2017 року відбудуться перші місцеві вибори. За прогнозними оцінками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до кінця 2017 року буде утворено понад 660 ОТГ, що обєднають більше 3 тис. громад та близько 4 млн. населення.
Keywords: об'єднана територіальна громада; 352/354