Симбіоз архітектури і засобів дизайну у формотворенні фасадів багатоповерхових автостоянок - Кисіль, С. С. (КНУБА, 2018)
У статті досліджуються і визначаються особливості симбіозу архітектури і засобів дизайну при формотворенні фасадів транспортних споруд, на прикладі багатоповерхових автостоянок, як плацдарму для реалізацій новітніх медіа-технологій в дизайні та архітектурі.
Keywords: багатоповерхова автостоянка; медіа-архітектура; фасад; фасад; фасад; композиція; 725.381