Дослідження процесу формування кільцевої конструкції роликовим робочим органом конічної форми - Зайченко, С. В. (КНУБА, 2012)
Наведено результати досліджень взаємодії роликового робочого органу конічної форми з бетонною сумішшю при формуванні кільцевого підземного кріплення.
Keywords: контактні тиски; опір зсуву; густина; роликовий робочий орган; ортотропія; 622.232.5.05