Методика експериментальних досліджень залізобетонних плит, що працюють на згин в двох протилежних напрямках - Адаменко, В. М. (My University, 2004)
Запропонована та виконана модернізація існуючого дослідницького стенду до можливості випробування залізобетонних плит, що згинаються в двох протилежних напрямках. Розроблена методика проведення експериментальних досліджень, що дає змогу технічно реалізувати випадок завантаження залізобетонних плит різнознаковим моментним навантаженням різної інтенсивності та тривалості.
Keywords: залізобетонні плити; згин в двох напрямках; експериментальні дослідження; випробувальний стенд