Візуальне представлення інформації в інформаційно-орієнтаційній системі міста - Нагірний, П. Ю. (КНУБА, 2014)
Висвітлені засоби візуалізації міської інформації з урахуванням її функцій, потреб користувачів, способів кодування інформації та естетичних вимог
Keywords: інформаційно-орієнтаційна система; місто; об‘єкти інформування; дизайн; засоби візуалізації інформації; 659.443