Сфери застосування смарт технологій в дизайні інтерʼєрів - Хараборська, Юлія; Слободянюк, Анна (КНУБА, 2024)
Стаття призначена розкрити нові можливості у використанні новітніх технологій та розробок для полегшення життя людини.
Keywords: смарт-технології; енергоефективність; інноваційні матеріали; 747.012:004.9