Технічний стан кам’яних будівель в умовах сейсмонебезпечних територій України - Попок, К. В. (ДНДІБК, 2015)
В статті розглянуто особливості кам’яних будівель та їх технічного стану в умовах сейсмонебезпечних територій України.
Keywords: кам’яні будівлі; конструктивні рішення; пошкодження; технічний стан; 69.059:69.01]:624.042.7(477)