Аналіз технологічних та конструктивних рішень реконструкції резервуарів ємністю 20–50 тис. м3 - Шульга, Є. М.; Лавріненко, Л. І. (КНУБА, 2015)
Проведено аналіз можливості продовження терміну експлуатації резервуарів нафтопродуктів з урахуванням їх реального технічного стану та наведені конструктивні рішення реконструкції. Враховані технологічні особливості виготовлення та ремонту резервуарів як листових конструкцій.
Keywords: сталеві конструкції; резервуари нафтопродуктів; технічний стан; зварні шви; деформації; стінка; днище; купол