Оценка факторов, влияющих на эффект осветления воды в тонкослойных отстойниках - Бабенко, С. П. (КНУБА, 2015)
У статті розглянуто ефективність роботи тонкошарових відстійників. Зазначено, що їх основними робочими елементами є тонкошарові канали. Визначені та проаналізовані основні фактори, що здійснюють найбільший вплив на процес освітлення в тонкошарових каналах.
Keywords: тонкошаровий відстійник; кут нахилу елемента; швидкість руху води; конструктивні умови підведення і відведення води; 628.13; 628.33