Комп'ютерне моделювання та аналіз системи «ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ-ДОРОГА» - Рыбалко, И. Ф. (КНУБА, 2013)
Розглянутий модуль є модифікованим і є основою для включення в математичну модель транспортного засобу коефіцієнтів опору коченню і опору потоку повітря, як функцій від параметрів, що характеризуються динамікою руху автомобіля, що дозволить у більшій мірі аналізувати вплив на реальний автомобіль факторів з боку середовища експлуатації.
Keywords: система «ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ-ДОРОГА»; комп'ютерне моделювання; коефіцієнт опору кочення; коефіцієнт опору потоку повітря; 629.113-585.862:004.94