Чинники, що впливають на міську індивідуальну малоповерхову забудову, що росте, з зоною підприємницької діяльності - Бачинська, Л. Г.; Запорожченко, О. Ю. (КНУБА, 2010)
Розглянуто чинники, що визначають архітектуру індивідуального малоповерхового міського житла із зоною підприємницької діяльності, розташованої на ділянці, яке повинно змінюватися відповідно до динаміки потреб родини.
Keywords: індивідуальне малоповерхове міське житло; чинники; підприємницька діяльність; individual urban dwelling; factors; enterprise activity